Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника

ЗЛАТЕКС ООД - Сервиз и резервни части

Резервни части

 

ЗЛАТЕКС поддържа на склад всички оригинални резервни части, необходими за ремонта, поддръжката и сервиза на машините с марки FENDT, VALTRA, MANITOU, както и тези от останалите брандове, които представляваме. Всеки ден служителите на Златекс работят в услуга на клиента, уверявайки се, че осъзнава предимствата на инвестицията в оригинални части.

 

ЗЛАТЕКС постоянно инвестира в обучения, инструменти и програми за диагностика и поддръжка, опреснявайки знанията на своите търговци и сервизни специалисти, както и обогатяването им с умения за сервизирането на машините, съгласно най-модерното ниво на развитие на доставчиците ни и с пълната им подкрепа.


Основна цел е безупречната работа на машините, надвишаваща изискванията на клиента.

 

 

Сервиз

Най-добрият продукт – най-добрият сервиз

 

Когато си купувате FENDT, Вие получавате високо - технологичен, качествен продукт, отговарящ на най-високи изисквания. Вие очаквате, а ние Ви предлагаме висококачествено сервизно обслужване. ЗЛАТЕКС ООД Ви предлага широка гама от сервизни услуги, включващи гаранционно и извънгаранционно обслужване. Обучение на инженери, механици и водачи на машини FENDT и оборудване.

 

Сертифициране и добро оборудване

Ние сме ангажирани с постигане на високи цели. Регулярно, нашите сервизни инженери преминават проверки за високото качество на сервиза. Тук, Вашия FENDT е в добри ръце.

 

Вашия сертифициран сервизен дилър на FENDT –  ЗЛАТЕКС ООД

 

Вашия FENDT e 100% FENDT

Сервизът на ЗЛАТЕКС ООД поставя само оригинални части. Надеждни и качествени, тествани за функционална надеждност. Това се отплаща по много начини:

 

   - 12 месеца гаранция на оригинални части FENDT

   - Високо ниво на надеждност

   - Запазване на стойността

 

Всичко на борда – всичко под контрол!

 

Всеки сервизен екип има модерно превозно средство, доказани и оптимизирани инструменти, сервизна литература,както и FENDIAS, компютърен анализ и диагностична система. Това спомага на мобилните техници да локализират и отстранят грешките бързо.

 

Персонална работилница и качествен сервиз!

 

Сертифицираните работилници на сервизните и механиците са оборудвани с последните технологии. Снабдени с модерни диагностични системи, електронни каталози на частите и система за on-line заявки, те ще върнат бързо Вашия FENDT в работа.

 

AGCO – платформа за знания

 

AGCO спомага на дилърския и сервизния персонал да обменят опит и технически въпроси бързо.

 

Като клиент на ЗЛАТЕКС ООД и собственик на FENDT, Вие се възползвате от бързоразвиващата се платформа за знания чрез:

 

  - Бърза техническа помощ

  - Без ненужни ремонти

  - Кратко време на престои на машините

 

Бърза помощ при извънредни ситуации

 

С настъпването на жътвения сезон, сервизът на ЗЛАТЕКС ООД е на разположение седем дни в седмицата денонощно. При евентуална повреда, при Вас се отзовава техник и поправя машината възможно най-бързо.

Прозрачността FENDT

 

Бързото диагностициране на грешките е основа за бързото им отстраняване.Техниците ни използват FENDIAS за да се свържат с дигиталната база данни на Вашия FENDT. Информацията се събира и анализира.

 

Ефективността и рентабилността от договора

С StarService договора, FENDT и ЗЛАТЕКС  Ви дават пълен контрол на разходите с най-добър сервиз. Примерно, когато закупувате Вашата машина, можете да фиксирате най-добра цена за поддръжка и ремонт. Така Вие имате пълната калкулация на разходите и можете да планирате надеждно бъдещите инвестиции. 

 

FENDT пакет от услуги – включва всички ремонтни дейности

Пакетът от услуги включва всички предписани поддръжки на атрактивни и фиксирани цени. Вашата FENDT машина се нуждае от превантивна, регулярна поддръжка от компетентни техници. При желание от Ваша страна, сервизният екип се грижи за изискваните профилактики. Ще Ви уговорим среща със сервизния екип, най-добре, когато не използвате Вашата машина.

 

FENDT ProService пакет – с удължена гаранция до 6000 мч.

С ProService пакет, Вие държите здраво разходите под контрол. Ние Ви гарантираме редовното извършване на всички обслужвания и ремонти, които са необходими. Индивидуално подготвени от 50 мч до 6000 мч общо работа, FENDT и ЗЛАТЕКС предлагат индивидуална защита срещу неприятни изненади и непредвидени събития.

 

Вашите привилегии са:

 • Максимална оперативна наличност на машината
 • Оригинални части и консумативи
 • Регулярна сервизна поддръжка
 • Оптимално запазване на стойността

 

 

Manitou

Най-добрият продукт – най-добрият сервиз

 

Когато си купувате Manitou, Вие получавате високо - технологичен, качествен продукт, отговарящ на най-високи изисквания. Вие очаквате, а ние Ви предлагаме висококачествено сервизно обслужване. ЗЛАТЕКС ООД Ви предлага широка гама от сервизни услуги, включващи гаранционно и извънгаранционно обслужване. Обучение на инженери, механици и водачи на машини Manitou и оборудване.

 

Сертифициране и добро оборудване

 

Ние сме ангажирани с постигане на високи цели. Регулярно, нашите сервизни инженери преминават проверки за високото качество на сервиза. Тук, Вашето Manitou е в добри ръце.

 

Вашия сертифициран сервизен дилър на Manitou –  ЗЛАТЕКС ООД

 

Вашето Manitou e 100% Manitou 

 

Сервизът на ЗЛАТЕКС ООД поставя само оригинални части. Надеждни и качествени, тествани за функционална надеждност. Това се отплаща по много начини:

 

 • 12 месеца гаранция на оригинални части Manitou
 • Високо ниво на надеждност
 • Запазване на стойността

 

Всичко на борда – всичко под контрол!

 

Всеки сервизен екип има модерно превозно средство, инструменти, сервизна литература, компютърен анализ и модерна диагностична система. Това спомага на мобилните техници да локализират и отстранят грешките бързо.

 

Персонална работилница и качествен сервиз!

 

Сертифицираните работилници на сервизните и механиците са оборудвани с последните технологии. Снабдени с модерни диагностични системи, електронни каталози на частите и система за on-line заявки, те ще върнат бързо Вашето Manitou в работа.

  

 

 

Бърза помощ при извънредни ситуации

 

При евентуална повреда, при Вас се отзовава техник и поправя машината възможно най-бързо.

 

Доставка на оригинални резервни части до 48 часа. 

Прозрачността Manitou 

 

Бързото диагностициране на грешките е основа за бързото им отстраняване. Техниците ни използват модерна диагностична система за да се свържат с дигиталната база данни на Вашето Manitou. Информацията се събира и анализира.

 

ManiPlus - разширена гаранция 

С Maniplus разширена гаранция до 5 год./6000 м.ч. Manitou и ЗЛАТЕКС  Ви дават пълен контрол на разходите с най-добър сервиз и Ви гарантират приоритет при сервиризирането пред останалите. Това предотвратява непредвидени разходи и Ви дава сигурност. 

 

Manitou пакет от услуги – включва всички ремонтни дейности

Пакетът от услуги включва всички предписани поддръжки на атрактивни и фиксирани цени. Вашата Manitou машина се нуждае от превантивна, регулярна поддръжка от компетентни техници. При желание от Ваша страна, сервизният екип се грижи за изискваните профилактики. Ще Ви уговорим среща със сервизния екип, най-добре, когато не използвате Вашата машина.

 

Вашите привилегии са:

 • Максимална оперативна наличност на машината
 • Оригинални части и консумативи
 • Регулярна сервизна поддръжка
 • Оптимално запазване на стойността